10 TING DU IKKE

VISSTE OM LL?

1. ET AV NORGES FØRSTE RUSSETREFF

Landstreff Lillehammer er et av Norges første og et av de mest populære treffene gjennom norsk russehistorie. Vi er nå klar for å arrangere vårt 24. russetreff!

2. INGEN VIP

Vi har fjernet VIP-billettene! Hos oss er alle like spesielle og like viktige! Vi ønsker ikke at penger skal avgjøre om du får den beste plassen eller gi noen mulighet til å «snike» i køen.
Ganske fair, ikke sant?

3. «SPECIAL PRICE» TIL ALLE!

Uansett hvem du er, hvor du kommer fra eller hvilken farge du har på russedressen blir alle behandlet likt! Hos oss får alle like forutsetninger til å kjøpe billetter til best mulig pris gjennom en tydelig og åpen prisstige.

4. INGEN KONTRAKTER

Du har helt sikkert møtt de allerede, påtrengende og «smarte» selgere som lokker med tilsynelatende gode dealer på både klær og eventer. Kontraktene er det ofte umulig å komme seg ut av og til slutt blir det ikke så hyggelig å være russ likevel. Vi garanterer at du aldri vil oppleve dette med oss! Det er 100% ditt valg om du vil på russetreff eller ikke.

5. BILLETTGARANTI

Mange spør oss hva som skjer med billetten dersom LL blir avlyst på grunn av Covid19...
Derfor har vi nå lansert billettgaranti som sørger for at du selvfølgelig får pengene tilbake.

6. NORGES LAVESTE PRIS?

LL arrangeres av Lillehammer Olympiapark AS, som er et kommunalt eid selskap. Vi ser vårt samfunnsoppdrag med å skape en trygg og morsom russefeiring uten kjøpepress og høye billettpriser. Vi har ikke personlige økonomiske hensikter, men har fokus på å gi deg og dine venner det beste fra russetiden til lavest mulig pris.

7. ÅRETS ARTISTER

LL-scenen skal fylles med mange
store navn også i 2021!
Gled deg til TIX, D.D.E, Staysman & Lazz, Alexx Alexxander, OKEY, El Papi, Yung Potato, Soppgirobygget og Morgan Sulele!

8. ÅRETS AKTIVITETER

Hele helgen kan du delta på mange aktiviteter inne på vårt fantastiske russetreffområde. Her blir det tivoli, badestamper, konkurranser, boblefotball, sandvolleyball, beerpong og mye mer. Gled deg!

9. SIKKERHET, SIKKERHET

OG SIKKERHET!

Sikkerheten er alltid vårt fokus. Våre vakter passer på deg og vennene dine hele helgen. Vi har et profesjonelt sikkerhetsteam, kameraovervåkning, politi og Norsk folkehjelp til stede hele helgen for å gjøre dette til det beste stedet å feire russetiden!
DSC_1415.jpg

10. ÅRETS NYHET!

MAGIC FOREST

Magic forest er et helt nytt konsept i LL´s historie. En utendørs nattklubb og konsertarena, midt inne i en helt magisk og eventyrlig skog! Her kan du oppleve konserter, DJèr, show og party hele helgen!