FREDAG_BESTE-12.jpg

LL2021 ER AVLYST

LL-billettgaranti-2021-hvit@4x.png

Det kommer vel kanskje ikke som et sjokk at vi også i år må avlyse Landstreff Lillehammer. Som nevnt i VG tidligere i vinter var sannsynligheten liten for å kunne gjennomføre treffet, og etter den kraftige økningen de siste ukene forsvant dessverre det siste lille håpet om å kunne gjennomføre i en eller annen form.
 

Som i fjor får du selvfølgelig full refusjon ( minus billettavgift fra Ticketmaster ). Vi er allerede i gang med å planlegge utbetaling av billetter via Ticketmaster og pengene kan forventes på konto innen uke 15. Dersom vi ser muligheten for å arrangere treffet på et senere tidspunkt vil vi komme tilbake til dette og man har da selvfølgelig muligheten til å kjøpe ny billett.

 

Det er trist at vi heller ikke denne gangen kan arrangere LL, men vi håper og drømmer om at vi på magisk vis skal komme tilbake til normalen igjen så raskt som mulig. Vi ønsker årets avgangskull en så god russefeiring som mulig, selv det også i år ble veldig annerledes. Ta vare på hverandre og følg myndighetenes råd og anbefalinger!

OPPSUMMERT

Når får jeg pengene?

Innen uke 15

Hvor mye får jeg tilbake?

100% av det du betalte for billetten, men billettavgiften fra ticketmaster refunderes ikke av oss.

Har du spørsmål kan du sende oss en melding facebook, instagram eller på epost

@landstrefflhmr

 

post@landstrefflillehammer.no